Video cliëntgegevens

 

Los de belofte uit je privacyverklaring in.

  • Gegevens op minder plaatsen.

 

  • Gegevens toegankelijk voor minder mensen.

 

Gebruik deze video in je bewustwordingsprogramma

Wil jij ook dat:

  • je collega’s beseffen hoeveel cliëntinformatie toegankelijk is voor heel veel mensen;
  • ze gegevens op minder plaatsen opslaan en al aanwezige gegevens opruimen.
  • minder mensen toegang krijgen tot cliëntgegevens.
Alt Text

Veel mensen in zorgorganisaties realiseren zich niet wie er allemaal toegang tot cliëntgegevens hebben en wat het probleem daarvan is. In deze video vraagt mevrouw Van Bommel zich af wie er allemaal in haar dossier kunnen kijken, en welke informatie er allemaal over haar te vinden is. De waarde en gevoeligheid van gegevens wordt hiermee concreet duidelijk voor medewerkers. Deze video kun je gebruiken om het gesprek met je collega’s op gang te brengen.

Alt Text

Wat je krijgt:

  • Een video van 2,5 minuut
  • Voorzien van het logo van jouw organisatie

Er zitten heel wat uren in de ontwikkeling van deze video. Als je dit zelf moet doen ben je nog veel meer tijd kwijt.

De prijs van de video is € 49,95 exclusief btw.

Hier kun je een stukje van de video zien. Zo kun je beoordelen of je de video wilt kopen.

Alt Text

Als veel mensen gegevens kunnen inzien ontstaan al gauw datalekken.  Gegevens kunnen worden verhandeld of bekeken door nieuwsgierige bekenden. Onbedoeld onder ogen komen bij mensen die er niets mee te maken hebben.

Alt Text

KIJK SUZANNE, DIT HADDEN WE EERST BEDACHT, ALLEEN YOUTUBE-TOEGANG

 

Waarom

Privacy is belangrijk, iedereen heeft recht op privacy. Als je werkt aan de inrichting van het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), weet je als geen ander welke en hoeveel privacygevoelige informatie er op welke wijze over cliënten wordt gedeeld. Maar hoeveel mensen kunnen er eigenlijk in zo’n dossier. Met deze video wordt de kijker zich daarvan bewust.

Wat

Een video van ongeveer 2,5 minuut waarin mevrouw Van Bommel zich afvraagt wie er allemaal haar dossier kunnen inzien. Verzorgende Iris zoekt dat uit.

Hoe

Je kunt toegang tot deze video kopen. Je krijgt dan toegang tot de hele video op YouTube. We plaatsen jullie logo in de video. Als je de bestelling geplaatst hebt krijg je binnen vijf werkdagen een mail met de link naar de video en de toegangscode.