Aanbod

Trainingen

Trainingen beveiligingsbewustzijn

Omdat bewustzijn essentieel is bij het veilig stellen van medische informatie

U vindt informatiebeveiliging belangrijk, heeft uw systemen op orde, uw beleid aangescherpt, maar weet niet zeker of al uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen rol? U zoekt naar een effectieve manier om de houding en het gedrag van uw mensen rondom informatiebeveiliging te beïnvloeden? PrivacyLab verzorgt interactieve trainingen aan professionals in de non-profitsector op het gebied van beveiligingsbewustzijn. Onze trainingen maken deel uit van een op maat gemaakt doorlopend programma waarin de klantorganisatie gedurende langere tijd begeleid wordt. Uiteraard definiëren we daarbij vooraf meetbare resultaten met u.

Informatiebeveiligingsbeleid

Een planmatige aanpak van informatiebeveiliging

U wilt graag dat uw cliënten u vertrouwen. Zij mogen vertrouwen op goede zorg. Daar hoort bij dat u zorgvuldig omgaat met de persoonlijke gegevens die uw cliënten u toevertrouwen. Privacygevoelige informatie moet beschikbaar zijn als het nodig is zonder risico dat het op straat komt te liggen.

Wet- en regelgeving schrijft voor dat u de informatie passend moet beveiligen. Om dat te bereiken is een planmatige, risicogebaseerde aanpak nodig.

Wij helpen non-profit-organisaties bij het opzetten en implementeren van een managementsysteem voor informatieveiligheid (ISMS), bijvoorbeeld gebaseerd op de NEN 7510 of de strategische en tactische Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG).