Aanbod

Aanbod PrivacyLab

Passend in onze algemene aanpak bieden wij onderstaande diensten aan.

Training beveiligings- en privacybewustzijn

Omdat bewustzijn essentieel is bij het veilig stellen van gezondheidsinformatie

U vindt informatiebeveiliging belangrijk, heeft uw systemen op orde, uw beleid aangescherpt, maar weet niet zeker of al uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen rol? U zoekt naar een effectieve manier om de houding en het gedrag van uw mensen rondom informatiebeveiliging te beïnvloeden? PrivacyLab verzorgt interactieve trainingen aan zorgprofessionals op het gebied van beveiligings- en privacybewustzijn. Onze trainingen zijn onderdeel van de stap implementatie uit de PrivacyLab-aanpak volgens ons model.

Alt Text

Nulmeting beveiligings- en privacybewustzijn

Datalekken beginnen vaak bij menselijk handelen. Weet u hoe bewust uw medewerkers zijn van risico’s voor privacy en informatieveiligheid?

Met de nulmeting als leidraad werkt u aan de goede dingen om bewustzijn te creëren en te behouden. Daarmee overtuigt u de beslissers.

Informatiebeveiligingsbeleid

Een planmatige aanpak van informatiebeveiliging

U wilt graag dat uw cliënten u vertrouwen. Zij mogen vertrouwen op goede zorg. Daar hoort bij dat u zorgvuldig omgaat met de persoonlijke gegevens die uw cliënten u toevertrouwen. Privacygevoelige informatie moet beschikbaar zijn als het nodig is zonder risico dat het op straat komt te liggen.

Wet- en regelgeving schrijft voor dat u de informatie passend moet beveiligen. Om dat te bereiken is een planmatige, risicogebaseerde aanpak nodig.

Wij helpen zorginstellingen bij het opzetten en implementeren van een managementsysteem voor informatieveiligheid (ISMS) gebaseerd op de NEN 7510.

Alt Text

Training zelf bewustwordingsprogramma opzetten

Dé manier om als manager in de zorg datalekken door menselijke fouten te voorkomen

De training privacybewustzijn is voor bestuurders, managers of beleidsmedewerkers in de zorg die een bewustwordingsprogramma willen opzetten. U bent functionaris gegevensbescherming, manager ICT, jurist of heeft een andere functie waarin u privacybescherming of informatiebeveiliging
moet aansturen.

Alt Text

[learn_press_profile]